Dronken man uit Litouwe vlucht met een politieauto!


De jonge man van 27 jaar is op de vlucht geslagen in de auto van een politie agent uit Zeeuws-Vlaanderen. Hierbij kroop hij van de achterbank naar voren, nadat hij samen met zijn 33-jarige compagnon voor gevaarlijk rijgedrag gearresteerd was.

Agenten die het duo hadden aangehouden, merkten de actie van de Litouwer te laat op. Ze stonden op dat moment namelijk met getuigen te praten.

Die getuigen verklaarden dat de twee mannen asociaal en gevaarlijk over een vakantiepark in de buurt van de plaats Hoek hadden gereden. Vermoedelijk had niet de Litouwer, maar de andere man zonder vaste woon- of verblijfplaats achter het stuur gezeten. Ook hij had te veel gedronken.

Een medewerker van het vakantiepark zou klappen van een van de verdachten hebben gekregen. Daar is aangifte van gedaan.

Hond vindt beschonken bestuurder in weiland

Met de gestolen politiewagen en zijn landgenoot op de achterbank reed de man weg richting Terneuzen. Na een klein stukje rijden, zette hij de politieauto stil. De Litouwer rende vervolgens een weiland in, de andere man bleef in de auto zitten. Met hulp van een hond vond de politie de gevluchte verdachte op het erf van een boerderij.

Tijdens het korte ritje bleek de man de linkerbanden van de politieauto kapot te hebben gereden.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#112 #politie #drank #dronken #Litouwe

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle