Rijinstructeur verliest rijbewijs tijdens de les!


Zo nu en dan werken rijinstructeurs gewoon door in het weekend. Alleen deze rijinstructeur uit omgeving Utrecht had beter thuis kunnen blijven! De noeste arbeider werd gespot door Big Brother in de vorm van een automatische kentekencontrole. De man bleek nog een aantal verkeersboetes open te hebben staan. De politie zette de auto hierop staande. Tja, je moet iets doen om tegenwoordig op te vallen als rijschool. Slechts weinigen zijn bereid zo ver te gaan om hun pupillen dit soort bijzondere manoeuvres aan te leren.

Helaas voor de pupil in kwestie was de les hierna wel direct voorbij. Kennelijk stond de les wegvluchten van de politie pas later op het programma, want de pupil stopte gedwee. De instructeur gaf hierop toe dat hij de boetes inderdaad nog niet betaald had, waarna zijn rijbewijs werd ingenomen. Zodoende zaten er opeens twee mensen zonder rijbewijs in de lesauto en moest de les dus gestaakt worden. Bummer. Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#rijinstructeur #lesauto #112

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle