Wesp oorzaak van crash in het water


Een bestuurder in Den Haag is afgelopen maandag met zijn auto in het water gereden. Dit alles vond plaats op de Westvlietweg ter hoogte van de werkplaats van de NS. Een wesp zou de aanleiding zijn geweest.

De bestuurder verloor ter hoogte van de werkplaats van de NS werkplaats de macht over het stuur en reed het water in. Er was sprake van ‘een wesp in de auto’ waardoor de bestuurder misschien met de wielen in de berm terecht is gekomen. Vervolgens kwam de wagen in het water.Omstanders springen het water in. De man was vermoedelijk door de klap op het water bewusteloos en kon zichzelf niet bevrijden. Zijn auto verdween geheel onder water. Een passerende fietser en een vrachtwagenchauffeur zijn te water gegaan, en hebben de man uit zijn auto en op de kant geholpen.

Omstanders, medewerkers van de NS lijnwerkplaats en politiepersoneel hebben eerste hulp verleend. Dit is overgenomen door het ambulancepersoneel, waarna de man zonder spoed naar een ziekenhuis is vervoerd. De redders zijn even meegenomen naar de NS werkplaats, waar ze zich even konden afspoelen en droge NS kleding hebben gekregen. Brandweerduikers hebben samen met de grote kraan van de brandweer de auto uit het water gehesen. De Westvlietweg was tijdelijk geheel afgesloten. Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#dieren #112 #ongeluk #wesp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle