Een bijzonder gala voor Jeffrey, die door zijn opa werd afgezet in een oude Ford Mustang


Jeffrey werd door zijn opa met een wel heel bijzondere bolide naar zijn gala gebracht. Deze Ford Mustang uit het jaar 1965 is, zover bekend, het enige exemplaar in Nederland.

Het contact tussen Jeffrey en zijn opa Hans Plekenpol is erg hecht en ze ondernemen veel samen. Jeffrey is gedurende zijn schooljaren vaak door zijn opa weggebracht en opgehaald. Zo is de opa van Jeffrey een ware beroemdheid geworden op Schaersvoorde. Iedereen kende de opa met de rode Jetta en als het nodig was, nam hij ook klasgenoten en vrienden mee naar Winterswijk. Om deze periode op een bijzondere manier af te sluiten heeft de moeder van Jeffrey, Angelique, deze bijzondere auto geregeld. Geheel in stijl is Jeffrey door zijn opa Hans Plekenpol en zijn zusje Lindsey weggebracht naar het gala. Hiermee eindigt voor beiden een bijzondere en speciale periode.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#FordMustang #gala #familie

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle