Max favoriete naam voor huisdier


Het gebruik van de naam Max is niet alleen flink toegenomen als kindernaam, maar is nu ook een populaire naam voor onze trouwe viervoeters! Volgens huisdierenverzekeraar Reaal Dier & Zorg is er namelijk een flinke toename te zien van ‘Max’ als hondennaam. Dat concludeert de verzekeraar na een namenonderzoek. Vermoedelijk heeft dit iets te maken met de populariteit van Max Verstappen.

Max staat voor het derde jaar op rij op pole position, gevolgd door Pop, Bella, Bailey en Bo. Sinds 2016 staat de naam ‘Max’ op één als het gaat om populairste hondennamen. Een kater Max noemen is ook een dingetje tegenwoordig. In het rijtje populairste kattennamen staat Max op P5, na Luna, Pip, Nala en Coco. Bij de rest van de namen is een film als The Lion King en Pixarfilm Coco een belangrijke bron van inspiratie. Nog een paar races winnen en Max klimt door in het rijtje van de kattennamen zou je denken.

Sinds 2006 voert Reaal Dier & Zorg jaarlijks een namenonderzoek uit. Zou Stoffel in België populair zijn onder viervoeters?

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#MaxVerstappen #Formule1 #dieren #huisdieren

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle