Porsche 911 Turbo op ware grootte, van Lego, nagemaakt!


Momenteel is deze bijzondere Porsche te zien in Stuttgart. Wat deze auto extra bijzonder maakt, is dat hij volledig bestaat uit Lego-blokjes.

Miniaturen van voertuigen in Lego zijn uiteraard bekend, maar het is daarentegen uitzonderlijk dat een model op ware grootte uit de blokjes wordt opgetrokken. Om dat resultaat te bereiken, liet Porsche voor deze gelegenheid blijkbaar speciale blokken maken.

Deze wagen gebruikte als voorbeeld de eerste 911 Turbo 3.0, die in de jaren 70 werd gebouwd en werd aangedreven door een 260 pk sterke flat six. Van dit model werden tussen 1975 en 1977 2.819 exemplaren gebouwd. Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Porsche911Turbo #Porsche #Stuttgart #Legoblokjes #Lego

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle