Deze beer sloot zich op in een auto!


In Boulder County (Colorado) is een beer in een auto vast komen te zitten. De Sherif in dit gebied kreeg een belletje binnen die een opmerkelijke situatie schetste, hij ging er op uit om eens een kijkje nemen. De agenten hebben de hele situatie uiteindelijk onder controle gekregen, zonder dat de beer of een van hem gewond raakte.

„Dit is een goede reminder dat wilde dieren rond deze tijd van het jaar op zoek gaan naar eten”, schrijft de sheriff van Boulder County in een post op Facebook. Hij gaat verder: „Neem maar van ons aan dat je niet met een hongerige beer te maken wilt hebben.” Ook gaf de lokale politie tips om wilde dieren op afstand te houden.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Beer

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle