Porsche-rijders hebben een beter seksleven, mini-rijders zijn dan weer kampioen in zelfbevrediging!


Een merkwaardig onderzoek met opvallende resultaten! Meer dan vijfduizend leden van de erotische gemeenschap ‘JOYclub’ hebben mee gedaan met het onderzoek. De uitslagen schetsen dat de Porsche-bezitters zelf vinden dat ze een geweldig seksleven hebben, terwijl Skoda- en Seat-rijders minder tevreden zijn over hun sexuele activiteiten.

Porsche-rijders kunnen er wat van

Van de Porsche-rijders geeft 65,5 procent aan op seksueel gebied gelukkig tot zelfs zeer gelukkig te zijn. Een ander opvallend feit: ze hebben vaak seks in de auto. Als mensen in de auto een erotisch avontuur beleven, dan is de achterbank vaak favoriet, op de voet gevolgd door de motorkap en de voorstoelen.

En Mercedes-Benz en Volvo?

Als het gaat om tevredenheid over het seksleven staan Mercedes-Benz- en Volvo-rijders op de tweede en derde plaats, waarbij vooral Mercedes-Benz-rijders het vaker doen dan Volvo-rijders.

Balen voor Seat en Skoda

Seat- en Skoda-rijders zijn minder tevreden over hun seksuele activiteiten. Respectievelijk 41,7 en 45 procent van hun eigenaren geeft aan gelukkig te zijn. Opvallend is dat 20 procent zelfs aangeeft seksueel depressief te zijn, zo blijkt uit het onderzoek.

Mini-rijders kampioen zelfbevrediging

Mini-rijders zijn kampioen op het gebied van zelfbevrediging: 73,6 procent van deze mensen helpt zichzelf een handje. Ook Tesla-rijders – die relatief weinig omgang hebben met een partner – doen het vaak zelf.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#auto #Mini #seks

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle