Waarom het levensgevaarlijk is een plastic flesje in je auto te bewaren


Een plastic flesje in je auto laten liggen kan ervoor zorgen dat je hele auto afbrandt, vooral met dit warme weer. Doordat de zon op het flesje schijnt, werkt dit als een vergrootglas. In Giethoorn bleef het bij deze Audi gelukkig beperkt tot een paar schroeiplekken en een flinke rookpluim.

De politie Steenwijkerland deelde het opmerkelijke verhaal op Facebook. "Vanmiddag kon een autobrand worden voorkomen door een oplettende toerist in Giethoorn. De toerist zag rook in een geparkeerde auto ontstaan en waarschuwde direct omstanders die 1-1-2 belden." Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou. Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#vuur #brand #112 #politie #audi

1 view
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle