Een bubbelbad én helipad in je auto ondenkbaar? Niet bij de langste auto ter wereld!


Jay Ohrberg, recordhouder van de langste auto ter wereld, ging nog een stapje verder dan alle anderen. Zo bouwde hij een limousine voorzien van allerlei luxe gadgets, speciaal voor de rijken der aarde.

Zijn limousine was voorzien van niet minder dan 26 wielen om het gewicht van de wagen te kunnen dragen. Er waren twee motoren nodig en twee chauffeurs, in het midden was de wagen voorzien van een flexibel deel omdat het anders onmogelijk zou zijn om een bocht te nemen.

Wat het nut was van deze wagen? Hij die een Hollywood-sterren mogelijk kan hebben. Zo was hij onder meer uitgerust met een bubbelbad, een king-size waterbed, een golfbaan, meerdere kamers en zelfs een heus landingsplatform voor helikopters. Bekijk hier onder de video.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou. Schrijf je hier in voor de 24Cars community.


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle