Ook klassiekers die geschorst zijn, zijn welkom op het All American Cars event


Sinds 2015 hebben klassiekers tussen 25 en 40 jaar oud te maken met een belastingheffing. Zeker klassiekers met een LPG of Diesel installatie gaan fors meer betalen, zodat een deel van onze bezoekers besloten hebben om de klassieker te schorsen. Voor deze gevallen blijft de evenementenregeling van kracht, zodat u enkele keren per jaar naar evenementen kunt rijden zonder belasting te betalen. Deze regeling is alleen van toepassing voor auto's die 100% geschorst zijn. Auto's in het kwarttarief komen niet in aanmerking voor deze regeling. Wilt u gebruik maken van deze regeling, stuur dan uw merk auto en kenteken naar ons door en wij zorgen ervoor dat een lijst van kentekens bij de Belastingdienst komt te liggen. Dit event hebben we aangemeld en is inmiddels goedgekeurd door de Belastingdienst. Eenvoudiger kunnen we het niet maken……..

De auto moet 5 dagen voor het event bij ons zijn aangemeld, zodat we het op tijd kunnen doorgeven aan de Belastingdienst. Voertuigen in de Overgangsregeling kunnen zonder schorsen ook van de Evenementenregeling gebruik maken. Dit kan per kenteken gedurende maximaal twee dagen per kalenderjaar. Wilt u gebruik maken van de Evenementenregeling dan kunt u zich hiervoor aanmelden info@402automotive.com. Lees hier meer.

Wil je ook vanaf nu dagelijks op de hoogte blijven van al het autonieuws , speciaal voor jou. Schrijf je dan in voor de 24Cars community. Lees meer

#AllAmericanCars #AmericanCars #klassiekers #belastingheffing #klassieker #24Cars

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle