Japan Classic Sunday


Programma:

10:00 - inrijden

Tussen 14:00 en 15:00 - start toerrit (individueel en vrijwillig ongeveer 50km)

17:00 - Einde Japan Classic Sunday De toegang tot het evenement is gratis. Evenement In 2013 hebben drie anthousiaste autoliefhebbers de koppen bij elkaar gestoken om de Japan Classic Sunday nieuw leven in te blazen. Deze werd voorheen door de Toyota Automobiel Club Nederland georganiseerd. In Juli 2014 was het dan zover. We mochten veel anthousiaste deelnemers ontvangen en aan het eind van de dag stond de teller op ongeveer 240 auto's. De lovende reacties na afloop hebben er toe geleid we een jaarlijks evenement proberen te organiseren. In 2016 mochten we 380 deelnemers verwelkomen. We hopen dat u er met uw Japanner in 2017 ook bij bent! De doelgroep van JCS zijn Japanse klassiekers, youngtimers en achterwiel aangedreven sportwagens. We hopen dan ook veel exemplaren van de merken Datsun, Nissan, Suzuki, Toyota, Mitsubishi, Honda, Mazda, Subaru, Isuzu, enz te mogen verwelkomen. Er zijn geen prijzen te verdelen en we verwelkomen alle auto's van concoursstaat tot rollend project. Wanneer u twijfelt of uw auto tot de doelgroep behoort dan verwijzen we graag naar de grote hoeveelheid foto's van eerdere evenementen op Facebook. Even vragen kan natuurijk ook. Deelname aan het event is kostenloos. Aanmelden is niet nodig. Voor degene die willen is er een route uitgezet in de omgeving. De route is verkrijgbaar bij de ingang van het terrein en geheel vrijblijvend. Consumpties zijn te verkrijgen bij de snackwagen op het terrein. Er wordt die dag verwacht dat u de aanwijzingen volgt van de medewerkers op het terrein. Schade aan eigendommen van uzelf of door u aangebracht bij derden kunnen niet op de organisatie verhaald worden.

www.japanclassicsunday.nl

#Japan #autoliefhebbers #24Cars #oldtimers #event #gratis #suzuki #mazda #honda #mitsubishi #nissan #subaru #youngtimers

1 view
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle