Holland Oldtimer Touringclub


Wij zijn een gezellige, vrijblijvende en zeer toegankelijke club van autoliefhebbers in alle modellen, leeftijden en uitvoeringen. In de periode van april tot en met oktober wordt er op elke 1e zondag van de maand een rondrit gereden, startplaats hiervoor is café de Egelantier in Hazerswoude-Dorp waar vanaf 12:30 uur de koffie en thee klaar staat en de ritmeester de route's uitdeelt. Als u een keer de sfeer wilt proeven en/of meerijden kunt u zich via het algemene e-mail adres aanmelden voor meer informatie.

#Oldtimervanhetjaar #oldtimerbekijken #oltimerweb #24Cars #Motorsportevenement #Bromfietsen #vierwielaandrijving #touringclub

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle