De Diemse Toren Classic – zondag 2 juli 2017


Gezelligheid en natuurschoon komen samen bij de vierde editie van de Diemse Toren Classic!

Gezelligheid, want je krijgt een warme ontvangst met koffie en een lokale lekkernij bij de start op Tankstation Tatelaar in het feestelijke dorpje Didam. De Diemse Toren Classic wordt nu voor de vierde keer georganiseerd en is elk jaar een fantastische rit. Ook dit jaar staat u iets moois te wachten. De lunch locatie is dit jaar nog een verrassing.

De finish vindt plaats in de mo

historische plaats Didam. Daar zullen we nog wat naborrelen en vindt de prijsuitreiking plaats. Natuurschoon, want de route gaat door de prachtige streken Montferland, de Achterhoek en/of de Veluwe. Deze streken zijn heel divers en omvatten rivierlandschap, heuvelachtig landschap, bossen en velden. Het zijn rustige streken waar u optimaal van uw klassieker kunt genieten zonder dat de pret wordt verpest door druk verkeer en verkeersdrempels. Wij spannen ons in om de mooiste plekjes in onze route op te nemen.

De Diemse Toren Classic kan op 2 manieren gereden worden: volgens het bolletje-pijltje systeem of met een duidelijke route beschrijving op pad. Verder is er een aantal leuke opdrachten voor onderweg. Je gaat dus de strijd aan met je mede-autoliefhebbers. Maar, uiteraard staat de gezelligheid voorop.

Deze klassiekerrit wordt georganiseerd door ware autoliefhebbers afkomstig uit deze mooie streek. Wij willen je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de Diemse Toren Classic via onze speciale “Diemse Toren Classic” Facebook pagina. “Like” deze pagina en leer je mede-deelnemers al kennen in de aanloop naar het evenement.

Heeft u een oldtimer (auto of motor) van voor 1985, een cabrio of een andere bijzondere auto schrijf u dan nu in via het inschrijfformulier!

Wanneer? • Datum: Zondag 2 juli 2017 • Aanvang: vanaf 9:30 bij Service Station Tatelaar aan de Tatelaarweg 21a Didam • Start: 10:30-11:30 • Finish: 15:30-16:30

Voor wie? • Deze rit is bedoeld voor oldtimers (auto of motor) van voor 1985, cabrio’s of bijzondere auto’s.

Kosten • De prijs per voertuig bedraagt € 25,00 excl. lunch

#oldtimerkopen #Oldtimerstot1957 #Oldtimerverzekering #oldtimerbekijken #ClassicCarEvent #24Cars #Diemen #TorenClassic

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle