Kargadoor in Zuidwolde


zaterdag 8 juli 2017

Op 08-juli organiseren we de 5e editie van Kargadoor in Zuidwolde Op deze dag staat alles in het teken van die goeie oude tijd. Oude auto's, motoren, tractoren, bromfietsen, vrachtauto's, fietsen, handkarren, paarden spannen, oude ambachten, een grote aantrekkelijke markt, en vooral veel gezelligheid in en om het centrum van Zuidwolde.

We willen iedereen die zich in dit plaatje kan vinden uitnodigen deel te nemen aan dit mooie evenement op 08-07 vanaf 09.00 tot 16.00 uur Tevens kan er indien gewenst deelgenomen worden aan de verschillende tourritten die uitgezet worden. Aanmelden kan via www.kargadoorzuidwolde.nl onder het kopje deelnemen Of voor vragen mailen met info@kargadoorzuidwolde.nl of tel. 06-55160956 Rutger wemmenhove (voorzitter kargadoor zuidwolde)

Tevens overwegen we bij voldoende animo, om een onderdelenmarkt erbij te organiseren.

Locatie: Hoofdstraat 7921 Zuidwolde

Website: http://www.kargadoorzuidwolde.nl

Contact: Rutger wemmenhove Tel. 0655160856 info@kargadoorzuidwolde.nl

#Kargadoor #Zuidwolde #24cars #Autos #Motoren #Tractoren #Bromfietsen #onderdelenmarkt

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle