Oldtimerdag Saasveld


Het 31e Oldtimerfestival te Saasveld op zondag 25 juni kent naast het grote standaardprogramma twee extra hoogtepunten die u beslist niet mag missen.

De Stichting Ijsselacademie geeft deze dag een presentatie over de veranderingen op het platte land sinds de jaren ’50, met ondersteuning van live muziek.

Hierbij zal tevens het archeologisch depot Overijssel en het Oversticht de oudste landbouwwerktuigen van Overijssel ten toon stellen. U mag hier zelf ook metalen voorwerpen zoeken met een metaaldetector te vinden bij de activiteit “Pieperdepiep”of prehistorisch verven.

Verder zal de OTA “Old Transport Achterhoek” haar 10 jarig bestaan vieren tijdens de Oldtimerdag van Saasveld.

Op een, hiervoor ingericht terrein zal tussen de 100 en 120 oldtimervrachtwagens te bewonderen zijn die uit alle uithoeken van Nederland speciaal hiervoor naar Saasveld komen.

Hier zullen ook kraampjes te vinden zijn met allerlei snuisterijen. Verder mag u naast ons brede aanbod van oldtimers, stoom, trekkers etc.etc. onze grote onderdelen, en warenmarkt niet missen.

Parkeren en kinderen onder begeleiding jonger dan 12 jaar zijn gratis. Volwassenen betalen slechts €5.-

Zondag 25 juni aan de Loodijk te Saasveld van 10.00-17.00 uur.

Een betaalbaar dagje uit voor het hele gezin, voor jong en oud.

www.oldtimerclubsaasveld.nl

#oldtimer #evenement #saasveld #MercedesBenz #achterhoek #jong #oud #stichting #landbouwwerktuigen #oldtimervrachtwagens #metaaldetector

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle