BMW Sharknose Meeting


Laatste nieuws! De volgende BMW Sharknose Meeting zal plaatsvinden op zaterdag 24 juni 2017, noteer ‘m en mis ‘m niet! Dit belooft de fraaiste editie ooit te worden in de gloednieuwe professionele locatie van de Midden Nederland Hallen in Barneveld, dus ook nog eens zeer centraal in het land. Samen met een heel scala aan sponsoren, de meeste marktkramen ooit, met de hulp van BMW dealer Ekris en veel clubs gaan we er het mooiste BMW feest ooit van maken!

Tot ziens op 24 juni!

Bekijk de flyer voor editie 2017. Delen stellen wij op prijs.

#oldtimers #oldtimerbekijken #oldtimerkopen #evenement #24Cars #ClassicCarEvent #BMW #meeting

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle