Yuri Schuurkes verkleed zich als Spiderman en koopt Opel met één miljoen YouTube-views


Yuri Schuurkes verkleed zich als Spiderman en koopt Opel met één miljoen YouTube-views

In het filmpje -dat bijna zeven minuten duurt- zien we Schuurkes, verkleed als Spiderman, met autopech. Hij gaat naar de dealer, maakt een testrit in een nieuwe Opel, loopt tegen een lege tank aan en gaat de confrontatie aan met de autoverkoper.

Een en ander wordt ondersteund door filmmuziek die behoorlijk wat spannender is dan de beelden zelf en afgesloten met wat 'making of'-beelden.

Campagnestunt

Het filmpje is gemaakt in het kader van Opels campagne 'Betaal met views'. Opel biedt drie auto's aan die betaald kunnen worden met YouTube-views. De regels zijn simpel: upload een filmpje van jezelf terwijl je een testrit maakt in een Opel, haal het benodigde aantal views en claim de auto. De 'duurste', een Opel Astra die betaald moest worden met 922.800 views, is inmiddels vergeven.

De gelukkige winnaar is dus Yuri Schuurkes, die een YouTube-kanaal heeft met filmpjes van Spidermankostuums. Morgen krijgt hij zijn Opel uitgereikt.

Nog twee te gaan

Heel hard loopt de campagne nog niet: Schuurkes is de enige die na ruim een maand een Opel heeft weten te claimen. De twee Opels die nog beschikbaar zijn, een Karl Rocks en een Corsa, kunnen gekocht worden met respectievelijk 589.900 en 739.600 views.

Maar wie zelf nog op deze manier aan een Opel wil komen moet opschieten, want de 589.900 views moeten uiterlijk 30 juni binnen zijn.

#winnen #Opel #Vieuws #SocialMedia #Rtl #Yuri #Kopen #Miljoen #Gratis #campagnestunt

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle