HET OLDTIMER FESTIVAL VEENENDAAL 2017 IS EEN FEIT!


Met een aantal enthousiaste oldtimerliefhebbers is de afgelopen maanden keihard aan de organisatie van dit festival gewerkt. Met als resultaat dat op zaterdag 17 juni 2017 eerste Oldtimerfestival Veenendaal zal plaatsvinden. Allerlei soorten klassieke voertuigen uit Veenendaal en omgeving komen voor de eerste keer bij elkaar op de mooiste locatie van Veenendaal: het Stadspark en het evenemententerrein. Dit oldtimerfestival wordt een jaarlijks terugkerend evenement op deze locatie.

Burgemeester Wouter Kolff is ambassadeur van het Oldtimer Festival Veenendaal en daarom ook enthousiast deelnemer. Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk, dus kom vooral langs! Zelf deelnemen aan het evenement? Ga voor meer informatie naar de pagina deelnemen.

TOERTOCHT & OLDTIMER SHOW

In de ochtend is er een mooie toertocht door de omgeving van Veenendaal: de Utrechtse Heuvelrug. De start is in het centrum van Veenendaal op het Scheepjeshofplein vanaf 09:00. Wil je deelnemen aan deze rit? Meldt je dan aan via de site. Je krijgt van ons dan het routeboek en laten we weten hoe je kunt aanrijden naar de start. De rit eindigt bij de festivallocatie.

Vanaf 12.00 uur is de festivallocatie geopend voor publiek (gratis!). Deelnemers (die niet aan de toertocht mee doen, kunnen vanaf 09:00 hun oldtimers opstellen. Alle oldtimers voor de show worden gevraagd uiterlijk 13:00 op de festivallocatie aanwezig te zijn!

Eindtijd van de show: 17.00 uur.

#oldtimer #veenendaal #toertocht #festivallocatie #Utrechtseheuvelrug #eindshow #WouterKolff #Scheepjeshofplein

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle