Oldtimers op Emiclaer


Datum: zaterdag 17 juni 2017

Omschrijving: Komende zaterdag 17 juni aanstaande organiseert winkelcentrum Emiclaer voor de tweede maal een klassieker en oldtimer bijeenkomst. Alle voertuigen van 25 jaar en ouder zijn van harte welkom zoals auto's, motoren en bromfietsen. Natuurlijk zien we ook graag youngtimers want dit zijn de oldtimers van de toekomst. Helaas kunnen we vrachtwagens en (grote) bussen niet toelaten in verband met beperkte ruimte. Ook zullen er deze keer een aantal bedrijven bij zijn die ook houden van klassiekers en oldtimers zoals een poetsbedrijf, een handelaar in klassieker en nog een aantal anderen. Ook wordt er gezorgd voor passende muziek op een 'klassieke' wijze. Uw inschrijving is ook deze keer weer gratis en ontvangt u bij aankomst bij winkelcentrum Emiclaer bonnen voor koffie met gebak. En als dank voor uw deelname ontvangt elke inschrijving een shoptegoed van € 10,-* die u vrij kunt besteden in het winkelcentrum gedurende deze dag. *Shoptegoed in vorm van waardemuntjes. Maximaal 1 set muntjes per inschrijving. Wilt u de bijeenkomst bijwonen dan kunt u zich inschrijven via onderstaande link. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt dan stopt de inschrijving. De ruimte op winkelcentrum Emiclaer is helaas beperkt. Mocht u zich niet meer kunnen inschrijven na sluiting dan bent u uiteraard van harte welkom (met uw klassieker) om langs te komen. U kunt dan helaas niet op het plein parkeren maar wel op de parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Deelname is geheel op eigen risico. Inschrijven: http://bit.ly/2ppAarG

Locatie:

Emiclaerhof 142c 3823 ET Amersfoort

#Oldtimerverzekering #oldtimerkopen #Amesfoort #antiekeklassiekers #klassiek #evenement #Inschrijven #oldtimers

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle