Meld je nu aan voor het Classic Car Event op vaderdag!


De Bakelse Mini Club organiseert voor de 3e keer het Classic Car Event op zondag 18 juni 2017.

Gezien de hoge opkomst van liefhebbers de afgelopen jaren, hebben wij als organisatie besloten om ook dit jaar weer het evenement te organiseren. Naast allerlei klassieke auto's brommers, en motoren, zijn dit keer ook vrachtauto's van harte welkom. Op deze dag is een groot deel van het centrum van Bakel afgesloten voor het “gewone” verkeer. Dit deel van het centrum zal vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur gebruikt worden als show terrein. Net als op de vorige editie van het Classic Car Event vragen wij iedere geïnteresseerde zich vooraf aan te melden via e-mail naar bakelseminiclub@outlook.com. Dit vragen wij zodat wij een inschatting kunnen maken van de benodigde ruimte voor de voertuigen, en een leuke indeling van het showterrein te realiseren. Ter plekke betaald men € 2,- per te showen voertuig. Hiervoor ontvangt u naast een plekje op het showterrein, een bon voor 1 kop koffie of thee. Bovendien hebben we voor de eerste 200 voertuigen een leuke herinnering aan deze dag. Voor overige bezoekers is het terrein gratis toegankelijk. In overleg met de organisatie is er mogelijkheid voor kofferbak- óf (andere aan het evenement gerelateerde) attributen verkoop.

Voor meer informatie Oldtimernederland.nl

#ClassicCarEvent #BakelseMiniClub #Vaderdag #Oldtimers #aanmelden #koffie #thee #autos #brommers #motoren

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle