Heb jij een oldtimer? Doe mee en win een gratis oldtimerverzekering!


Win jij een gratis oldtimerverzekering? Laat de schoonheid zijn werk doen!

De Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC) organiseert deze zomer een fotowedstrijd die alleen maar winnaars kent: doe je met jouw klassieke auto mee, dan maak je kans op mooie prijzen. En heb je zelf geen oldtimer, dan kun je heerlijk plaatjes kijken!

Nu menig klassieke auto weer uit zijn winterslaap is gewekt, organiseert de KNAC een fotowedstrijd onder de noemer 'Oldtimer van het Jaar'. Een naam die de lading dekt, want de auto met de meeste publieksstemmen siert de lidmaatschapspas van 2018!

Je hoeft geen lid te zijn van de KNAC om aan de wedstrijd deel te nemen. De enige voorwaarde die wordt gesteld, is dat jouw auto een bouwjaar heeft van vóór 1991. Mocht je in het bezit zijn van meerdere klassieke auto's, dan mogen die allemaal mee doen maar je mag elk pronkstuk maar één keer insturen.

Van poetsdoek tot ledenpas

Wie tot en met 31 juli een foto van zijn oldtimer upload op de speciale actiepagina, maakt kans op mooie prijzen, zoals een gratis oldtimerverzekering, een professionele taxatie en maar liefst zes poetspakketten van Meguiars. Krijgt jouw inzending de meeste stemmen, dan word jouw klassieker afgebeeld op de KNAC ledenpas van 2018.

Ben je zelf niet in het bezit van een klassieke auto, dan kun jij je van dinsdag 1 tot donderdag 31 augustus aan alle deelnemers vergapen en stemmen op je favoriet. Ook daarvoor is een KNAC-lidmaatschap niet benodigd.

Schrijf je nu in via www.ANWB.nl

#Oldtimerverzekering #ANWB #winnaar #Fotowedstrijd #KNAC #Oldtimervanhetjaar #klassiekers #Prijzen #Inschrijven #Schoonheid

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle