Jubileum editie voor de Racident Oldtimer Tour


De 25ste editie van de Racident Oldtimer Tour vind plaats op 25 juli! Dit jaar viert de rally een jubileum. Al 25 jaar toeren oldtimers en youngtimers door het Overijsselse landschap.

De dag start om 10.00 uur met een Concours d'Elegance in de Diezerstraat waar de auto's te bewonderen zijn voor het publiek. Aan deze laagdrempelige Family Tour kunnen zowel oldtimers als youngtimers deelnemen.

Vanaf 11.30 uur zal Ton Kolman op het Grote Kerkplein het startschot geven en de deelnemers een prettige rally wensen. Halverwege het parcours wordt er geluncht op een leuke locatie. De finish is speciaal voor deze jubileum editie bij de Hofvlietvilla. De route zal voor de deelnemende equipes pas op 25 juni bekend worden gemaakt. Wie wil deelnemen kan zich nog aanmelden. De kosten zijn 25 EUR per equipe en er is plaats voor maximaal 150 equipes. Aanmelden kan via www.racidentoldtimertour.nl .

#Racident #Oldtimer #Youngtimer #Rally #Overijsselse #jubileum #25jaar

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle