De Maserati 450S


Dit race monster is tot stand gekomen door de vereende krachten van Frank Costin en Maserati, Zagato.

We moeten nog even geduld hebben voordat we weer van start kunnen gaan Circuit de la Sarthe

Het duurt niet heel lang meer voordat er weer een startveld van dik vijftig auto’s op de Dunlop-bocht afstevent op het Circuit de la Sarthe. Het wordt de 85ste editie van de race die voor het eerst verreden werd in 1923.

Tegenwoordig zijn alle auto’s die meedoen aan de race ontwikkeld in steriele fabrieken. Nauwkeurig uitgedachte ideeën worden met een soms bijna eng oog voor detail uitgewerkt tot snelle racemonsters. Vroeger ging dat nog een tikje anders. Deze Maserati 450S Costin-Zagato coupé is daar een mooi voorbeeld van.

#Maserati #klassiek #klassiekers #Zagato #FrankCostin #Dunlopbocht #1923 #racemonsters #Maserati450SCostinZagatocoupé #CircuitdelaSarthe

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle