Meld je aan voor de Porsche Showpaddock


Met je eigen Porsche ben je van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type Porsche. De eerste 100 aanmeldingen krijgen gratis toegang tot het evenement voor de Porsche met zijn/haar bestuurder. Update: deze gratis entreetickets zijn inmiddels allemaal uitgegeven.

Het is nog steeds mogelijk om het gratis showautoticket aanvragen via onderstaande link. Je betaalt dan nog wel entree voor jezelf en de inzittenden. Wel krijg je gratis deelname tot de Parade in de middag op het circuit. Als je je Porsche hebt aangemeld via het formulier dan sta je automatisch op de deelnemerslijst van de parade. Deelname hieraan is gratis, wel moet je je ter plaatse nog melden. Lees meer

#Porsche #showpaddock #Parade #circuit #evenement #Event

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle