Circuitrijden: Parade tijdens de Porsche Paddock 911


Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen.

Meld je Porsche aan via het onderstaande formulier en je ontvangt je gratis showautoticket. De beschikbare gratis entreetickets zijn allemaal uitgegeven. Maar als Porsche rijder kun je wel gratis deelnemen aan de Parade. Wil je hieraan deelnemen? Na aanmelding van je Porsche, sta je automatisch op de deelnemerslijst, aangezien je je gegevens hebt ingevuld in het online aanmeldformulier.

Een helm is niet verplicht en 1 passagier, ouder dan 16 jaar, is toegestaan.

Om 16.20 uur start zondag het Parade rijden, tijd onder voorbehoud van wijzigingen. Zorg dat je tussen 13.00 en 16.00 uur bent aangemeld ter plaatse, aanmelden ter plaatse kan in de Riders info. Dat is het kantoor onderin de wedstrijdtoren, volledig links van pitbox 1. Daar krijg je de betreffende sessie sticker en de polsbandjes. Lees meer

#Circuitrijden #Circuitrij #Parade #PorschePaddock911 #PorschePaddock

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle