Toertocht Midden-Limburg voor Citroen 2CV’s en 2CV kitcars


(1e Pinksterdag) organiseert toertocht2cv 4e maal op rij een toertocht voor Citroen 2CV’s, 2CV-Kitcars en afgeleiden van A-types. De tocht heeft een lengte van ca. 100 kilometer en voert uitsluitend over verharde wegen door het Midden-Limburgse land. Start en einde van deze Toertocht is in Herten (Roermond) (NL). Traditiegetrouw wordt u welkom geheten met een kopje koffie/thee met heerlijke Limburgse vlaai. Op het einde van de tocht is een gezamenlijke afsluiting met een hapje op kosten van de organisatie, drank is dan voor eigen rekening.

De route van 2017 heeft als thema: ‘Overstekende Eenden” meegekregen. Voor vertrek ontvangt u een duidelijke routebeschrijving waarbij gebruik van navigatie is toegestaan. Het betreft een toertocht en geen puzzeltocht, waarbij het doel is: zoveel mogelijk genieten van de omgeving. We komen ook deze keer langs diverse mooie dorpjes, lommerijke wegen en mooie vergezichten. Onderweg kan naar behoefte gestopt worden voor een hapje, drankje of ijsje langs de terrassen onderweg. Onderweg kunt u zelf de keuze maken om een hapje te eten en even te ontspannen. Lees meer

#Tours #MiddenLimburg #Limburg #Citroen #Citroen2CV #2CVkitcars #lelijkeendje #lelijkeeend #eend #Roermond #Citroen2CVBurtonLomaxLepatronVogliette

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle