Winkelcentrum organiseert een klassieker en oldtimer bijeenkomst!


Ben jij der ook? Zaterdag 17 juni winkelcentrum Amicaler in Kattenbroek van 11:00 tot 17:00!
Op zaterdag 17 juni organiseert winkelcentrum Emiclaer voor de tweede maal een klassieker en oldtimer bijeenkomst! Alle auto's, motoren en bromfietsen van 25 jaar en ouder zijn van harte welkom. Natuurlijk zien we ook graag youngtimers want dat zijn de oldtimers van de toekomst! Helaas kunnen we vrachtwagens en (grote) bussen niet toelaten in verband met beperkte ruimte.

Heb je een klassieker of oldtimer en wil je deze graag showen?

Schrijf je dan in via het deze link: http://bit.ly/2rF8a7q. Deelname is ook deze keer weer gratis en bij aankomst ontvang je bonnen voor koffie met gebak. Als dank voor je deelname ontvangt elke inschrijving een shoptegoed van € 10,- die je vrij kunt besteden in het winkelcentrum gedurende deze dag. Deelname is geheel op eigen risico. Graag tot dan!

#oldtimers #youngtimers #show #winkelcentrum #Emiclaer #zaterdag #17juni #shoptegoed #koffie #gebak

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle