25 juni de 25ste editie van de Racident Oldtimer!!


Ben jij aanwezig bij de 25ste editie van de Racident Oldtimer??

Om 10.00 uur begint de dag met een Concours d'Elegance in de Diezerstraat waar de auto's te bewonderen zijn voor het publiek. Zowel oldtimers als youngtimers kunnen deelnemen aan de Family Tour. Ton Kolman zal het startsein geven en de deelnemers een fijne rally wensen om 11.30 op het Grote Kerkplein. Halverwege het parcours wordt er geluncht op een al voor deze jubileumeditie bij de Hofvlietvilla.

De route wordt voor de deelnemende equipes pas op 25 juni bekendgemaakt. Wie wil deelnemen, kan zich nog aanmelden. De kosten zijn 25 euro per equipe en er is plaats voor maximaal 150 equipes. Aanmelden kan via www.racidentoldtimertour.nl.

#oldtimer #youngtimers #hoftvlietvilla #jubileum #rally #race #kerkplein #25ste #editie #25juni

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle