Weekend vol oldtimers


CULEMBORG- Op 22 en 23 april houdt de Historische Automobiel Club Cuylenborgh oldtimerevenementen. Op de zaterdag zijn oldtimerliefhebbers met hun oldtimer welkom op de taxatiedag voor oldtimers bij Jägers Bandentoservice, Pascalweg 8 in Culemborg. De taxateur begint om 09:00 uur en keurt de hele dag oldtimers. & Au

Zondag 23 april zijn oldtimerliefhebbers welkom bij Car Cleaning Culemborg, Industrieweg Culemborg want dan start daar de Openings-/Bloesemrit van de Historische Automobiel Club Cuylenborgh. De HACC heeft voor de vierde keer bewoners uit een verzorgingshuis die graag meerijden in de oldtimer uit hun jeugd. Liefhebbers/bezoekers en deelnemers zijn vanaf 11:00 uur welkom voor de inschrijving en de koffieklets, de oldtimers vertrekken rond 12:00 uur voor de rit. Voor de leden is dit evenement gratis, niet leden betalen € 7,50 euro voor deelname aan deze dag.

Lees meer op: www.culemborgsecourant.nl

#oldtimer #autogekken #autoliefhebbers #evenement #oldtimerbekijken

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle