Het evenement de “Mille Miglia” 2017


Reserveer ieder jaar een plekje op onze “Villa”Battaglina om deze unieke oldtimer rit in Italië te kunnen bijwonen langs de route! Camping in Ravenna Emilia Romagna.

Je kunt bij ons direct aan de route in Mezzano aan de Via Reale de rit van s’werelds meest tot de verbeelding sprekende klassieke auto rally de MILLE MIGLIA bijwonen, van Brescia tot Rome en terug. Het evenement is bedoeld voor Oldtimers tot 1957, een rit waar ook de toenmalige Minister Balkenende aan mee heeft gedaan. Dit evenement vindt plaats van in de maand mei van ieder jaar

In de organisatie zit Antonio Dradi, eigenaar van “Villa”Conte Battaglina Camping in Ravenna Mezzano die zelf ook verscheidene keren deze rit heeft gereden. Lees meer op camping-ravenna

#MilleMiglia #MilleMiglia2017 #oldtimer #oldtimerkopen #CampinginRavennaEmiliaRomagna #Mezzano #ViaReale #Brescia #Rome #Oldtimerstot1957 #MinisterBalkenende #AntonioDradi #VillaConteBattaglinaCamping

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle