Vijfde editie Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit in Leek


Op zondag 4 juni vindt de vijfde Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit plaats. De start is vanaf het terrein bij de borg op het landgoed Nienoord in Leek.

De organisatie is in handen van Sportcentrum Leek en een onderdeel van de Oldtimer & Classic Beurs in Leek. Oldtimers en motoren van minimaal 25 jaar oud zullen voor een tocht van ongeveer 75 km door de omgeving van Leek en omstreken vertrekken. Oldtimers uit een ver verleden 1915 tot eind tachtiger jaren zullen deelnemen aan de rit.

Vanaf 10 uur verzamelen de deelnemende klassiekers en oldtimers op het Landgoed Nienoord bij de borg. Om 10.30 uur vertrekken de motoren voor hun rit en om 11.00 uur volgen de auto’s. De terugkomst van de oldtimers en motoren is tussen 14.00 en 15.00 uur. De oldtimers en motoren blijven daarna staan om het publiek de gelegenheid te geven om de voertuigen te bekijken.

Inschrijven en informatie www.oldtimerleek.nl of www.sportcentrumleek.nl. Tel. via 0594-512040.

Lees meer op www.het-westerkwartier.nl

#landgoed #pinksteren #oosterheerdt #vijfdeeditie #rit #leek #oldtimers #motoren #inschrijven

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle