Mille Miglia 2017


De befaamde Mille Miglia is misschien wel een van de meest intense straatraces die er zijn. Zeker in de categorie sputterende 6,8-en 12-cilinder-museumstukken misschien wel de best bewaarde hedendaagse rallytraditie.

Zonder enige twijfel is de Mille Miglia de meest beroemde en spectaculaire rally voor klassieke race- en sportwagens ter wereld. Een bezoek aan dit waanzinnige spektakel blijft een aparte én een unieke belevenis. Lifestyle, emozione en Spartaanse volbloeden, de een nog excentrieker of harmonieuzer dan de andere. Hier is waar het hart en ziel van een sportwagencoureur als twee handen op een buik zijn. Hier is het waar oud-coureurs, topmodellen en bevoorrechte sportwagencollectoren hun passie de vrije loop laten. Traditioneel gaat de 1000 mille voor kenners van start op de 2e donderdag van de maand mei. De chaos die er ontstaat, is immens. Italiaanse taferelen. Maar oh zo mooi. Hier is waar de Cruise to Mille Miglia van start gaat. Gedurende de drie- of zesdaagse reis zal er in kameraadschappelijke sfeer een bezoek worden gebracht aan deze legendarische race. Onze thuishaven is dan het Palazzo Arzaga Hotel *****, dicht bij van olie en rubber voorziene kloppend hart van Brescia. De pure traditie van duizenden verhalen en evenzovele momenten van dichtbij beleven. Kijk en geniet van al het moois wat de autodesigners van destijds met passie hebben laten ontstaan. PS onze dimensie met de speciale passen brengen u een andere belevenis. U krijgt toegang de o.a, de verzegeling en staat niet achter de dranghekken.

Lees meer op cruisetose7en

#MilleMiglia2017 #2017 #MilleMiglia #straatraces #museumstukken #museum #klassiek #race #sportwagens #1000mille #PalazzoArzagaHotel

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle