Een tractor voor Ferruccio Lamborghini


Dit jaar zou Ferruccio Lamborghini een eeuw hebben geleefd. Helaas is deze legende niet meer onder ons, maar zijn famille heeft een zeer originele wijze gevonden om zijn honderdste verjaardag te vieren!

Fans van Lamborghini kunnen hun lol op tijdens Techno Classica in Essen. Niemand minder dan Fabio Lamborghini, de neef van Ferruccio, zal hier aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen. Ter gelegenheid van de verjaardag van Ferruccio kwam Lamborghini met de Centenario. Een supercar met het blok van de Aventador als krachtbron.

Naast 40 Centenerio’s komen er nog een aantal bij. Geen supercars, maar tractoren. De familie Lamborghini is betrokken geweest bij de ontwikkeling van vijf tractoren, luisterend naar de naam Centenario Tractori. Eentje is klaar, een protoype. Deze zal worden meegenomen naar Techno Classica. De vijf tractoren die zullen worden gebouwd gaan in de verkoop voor een bedrag van 250.000 euro (ex belastingen) per stuk. Twee tractoren zijn er al verkocht. Ook zal in Essen een bronzen beeld van Ferruccio worden onthuld. Het beeld toont de oprichter van Lamborghini met een Miura in zijn armen. Lees meer op News Locker

#tractor #FerruccioLamborghini #Lamborghini #verjaardag #TechnoClassica #FabioLamborghini #handtekening #Centenario #Aventador #supercar #tractoren #CentenarioTractori #protoype #Miura #24cars #24Cars #autogekken #autoliefhebbers

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle