Opgeknapte Jaguar E-Types gaan de verkoop in


Een nieuw initiatief dankzij De Britten. Er zijn wel geteld 10 oude E-Types opgeknapt voor de verkoop. De eerste die klaar is word mee genomen naar Techno Classica in Essen. De 10 uitverkoren auto's zijn allemaal E-Types en speciaal door de Britse autofabriek geselecteerd en onder het Jaguar Classic E-Type Reborn initiative weer opgeknapt. De modellen werden oorspronkelijk geproduceerd tussen 1961 and 1968. Onder andere de body, motor en versnellingsbak werden in het nieuw gestoken. De Series 1 E-Types hebben een 3.8 liter zes-in-lijn onder de kap met 265 pk. Schakelen gaat met een manuele versnellingsbak met vier verzetten. De sprint naar de honderd is in zo’n zeven seconden gedaan en de topsnelheid bedraagt 241 km/u. De 10 E-Types die Jaguar gaat opknappen zullen allemaal te koop worden aangeboden. De prijs is afhankelijk per model, al weet het merk te melden dat de goedkoopste opgeknapte E-Type niet weggaat voor minder dan 285.000 pond. Omgerekend 333.000 euro. Lees meer op News Locker

#auto #autonieuws #Jaguar #ETypes #verkoop #sales #24cars #DeBritten #Engeland #TechnoClassica #Essen #Reborninitiative #Reborn #topsnelheid #241kmu #prijs #gesynchroniseerdeversnellingsbak

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle