June 14, 2019

De Jeep Wrangler en Wrangler Unlimited zijn verreweg de winnaars van de laatste 5 jaar. Daarnaast is de Subaru Impreza de personenwagen die domineert in de lijst gedomineerd door pick-up trucks en SUV's.

Dat blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse si...

June 14, 2019

Een autonome auto vindt Donald Trump maar niks. De Amerikaanse president zou er zelf "nooit instappen" en noemt de auto's zelfs "oncontroleerbare rijdende doodskisten".

De Amerikaanse nieuwssite Axios voert vier anonieme bronnen op tegen wie Trump gezegd zou...

June 13, 2019

Een auto rijden is het gevoel ervaren van intense vrijheid en onafhankelijkheid. Het stelt je in staat om je visies en je doelstellingen te kunnen vergroten en het leert je zorgzaamheid en waardering te kennen op hoog niveau in het leven. Een auto is zoveel meer dan al...

June 12, 2019

Ookal is dit een miniatuur van het origineel, om eigenaar te worden van deze kleine bolide moet je een behoorlijk bedrag opzij leggen. Want de prijs van 15.590 euro liegt er niet om.

Het is één ding om een gedetailleerde replica te maken van een iconische...

June 11, 2019

Garages hoeven geen saaie toevoeging van een woning te zijn. Zeker als creatieve petrolhead mag er best iets moois van gemaakt worden. Dat heeft de bedenker achter de garage bij dit huis in elk geval goed begrepen.

In Ulvenhout staat momenteel een landhuis te koop...

June 5, 2019

Land Rover en Jaguar gaan in toekomstige modellen ultraviolet licht gebruiken om virussen en microben te bestrijden. Het systeem word in de airconditioning ingebouwd.

Onderzoekers testen op dit moment hoe UV-licht in toekomstige auto's van Jagua...

June 1, 2019

In de nabije toekomst zal een nieuwe auto met alle moderne snufjes onbetaalbaar zijn voor het "gewone volk".

Auto's worden rijdende computers met het uiteindelijke doel het aantal doden en gewonden bij aanrijdingen sterk te reduceren. De verkopers van tweedehands auto'...

Please reload

Please reload

Please reload

Recent Posts
Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square