April 9, 2019

Het zonnetje breekt weer door en veel trotse eigenaren halen hun hun gekoesterde klassieke auto weer uit de garage. Maar waar moet je op letten bij het laten ontwaken van deze auto's?

Als oudere auto's met, in sommige gevallen, kwetsbare techniek lang stil hebben g...

April 5, 2019

In Engeland gaat deze week letterlijk het dak eraf! En wel bij McLaren. Het was sinds de introductie van de McLaren 600LT een kwestie van geduld tot de 'Spider' naar buiten werd gebracht. Het is de dakloze versie van de longtail. Ben jij komende zomer te vinden in deze...

April 4, 2019

Een nakomeling van De Hulk, Hercules of beer word hij ook wel genoemd op social media. Chris van den Brug (31) kreeg deze koosmnamen nadat hij een een auto optilde die na een ongeluk een fietser beknelde. Ziet Chris zichzelf ook als een superheld zonder cape? ,,Nee, ik...

April 3, 2019

Autotester Rutger test de Hyundai Nexo. Deze rijdt op waterstof. Maar wat nou precies het verschil tussen een elektrische en waterstofauto van auto?

De Hyundai Nexo is een grote SUV die rijdt op waterstof. Het grootste nadeel: op nog maar vier plekken in Neder...

April 2, 2019

Je kent het wel,na een tijd te hebben gereden knippert ineens een onbekend lampje. Maar wat betekend dit eigenlijkk? Hier hebben wij voor jou alle lichgevende symbolen met de betekenis op een rijtje gezet.  
 

Naarmate autotechnologie verder wordt ontwikkeld en me...

Please reload

Please reload

Please reload

Recent Posts
Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square