February 12, 2019

Als je het mij vraagt zijn de opgevoerde hatchbacks van nu gewoon rallywagens voor op het asfalt. Dat die fantasie werkelijkheid is geworden laat menig autoliefhebber van oor tot oor grijnzen, hieronder zie je in het kort zonder al teveel details waarom.

We hebben het...

February 12, 2019

Go duster! Ja, de Dacia Duster is een goedkope auto waar je het hele gezin plus hond in kunt vervoeren. Maar spannend is hij niet. De goedkoopste Duster kost €18.780,-. Geen geld, voor een nieuwe, middelgrote auto. Deze uitvoering heeft 115 pk, is voorzien van een gasi...

February 12, 2019

Daar is 'ie dan, 4 jaar na de introductie van de Huracan LP610-4 vindt Lamborghini het tijd voor een facelift. Als we naar de foto’s kijken zien we hier eigenlijk een Huracan Performante Lite.

De Lamborghini Huracan EVO is net zoals de nieuwe R8 te herkennen doordat h...

February 5, 2019

Steeds vaker lees ik berichten/advertenties over het aankopen van een mooie, luxe en nieuwe (liefst elektrische) auto's. En dan ook vaak, met name, de reviews over de rijtesten en bevindingen van en over peperdure auto's die voor weinig mensen zijn weggelegd. 

Waar...

February 5, 2019

Ritsen, overal op de Nederlandse snelwegen moeten we tegenwoordig ritsen. Ritsen is kinderlijk eenvoudig, maar waarom veroorzaken wij, als automobilisten, toch altijd kilometers lange files op het stuk waar massaal ingevoegd moet worden?
 

Langs de snelweg staat een bor...

February 4, 2019

Goed nieuws voor iedere Nederlander die al een tijdje zit te wachten op de Model 3. Het nieuwste model van Tesla heeft een typegoedkeuring van de Nederlandse Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) gekregen. Tesla geeft aan dat de duurste variant van het budgetmodel in f...

Please reload

Please reload

Please reload

Recent Posts
Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square