January 31, 2019

Na 1,5 jaar wachten was de lancering eindelijk zo ver deze week. McLaren heeft het slim gedaan om het in december te doen, want dan kunnen de eerste klanten hem in maart hem al ontvangen en kunnen ze gelijk van het mooie weer genieten. De 720S Spider is de open versie...

January 30, 2019

Ja, u leest het goed, 1 miljoen Euro’s voor een Nissan. En dan zijn we er nog niet, gezien de BPM en toebehoren. Wat krijg ik dan voor zoveel geld? Nou, laat ik u dat vertellen….. 

U krijgt een speciaaltje, een Nissan GTR-R50 met 720 trappelende paarden uit de 3,8L Twin...

January 29, 2019

Racen gaat mij niet om camera's. Racen gaat om de motoren. De agressiviteit die er in het geluid zit. Dat gevoel dat het lichaam één wordt met de rest van de auto. En de weg die het dan begeleidt.

Mijn grijze Nissan Micra 1.0 ligt geweldig op de weg. Het voelt aan als e...

January 29, 2019

Nee, het is geen zwart of grijs. Als het gaat om de meest populaire kleur in Europa gaat iedere autokoper voor een witte bolide om de blits in te maken. De runner-up in deze strijd zijn echter wel de grijze en zwarte auto.


Volgens Automotive online wisselden zwart en g...

January 24, 2019

Hoe vaak hoor je de vraag, "wat is je favoriete auto?" Lamborghini Aventador, Ferrari, Pagani Zonda R, Bentley Continental, Maybach S600, Porsche 911, Bugatti Chiron, zijn namen die vrijwel altijd terugkeren. Wat erg jammer is want het zijn natuurlijk stuk voor stuk pr...

January 24, 2019

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Mercedes heeft aartsrivaal BMW de laatste jaren achter zich gelaten als het om de getunede versies gaat. Dat is een behoorlijk statement maar denk even met mij mee.

Als je nou een auto mocht uitkiezen in het luxe midden segm...

January 16, 2019

Jan Koum, oprichter van de populaire berichtendienst Whatsapp, heeft geen tijd meer om in zijn Porsches te rijden. Daarom verkoopt te miljardair zijn geliefde auto's in één keer. Volgens hem zijn de auto's niet gemaakt om stil te staan, nog een reden waarom de tien bol...

January 15, 2019

Onder de samenwerking vallen naast bedrijfswagens ook elektrische en autonome auto’s. De CEO’s Herbert Diess en Jim Hackett hebben dit vandaag bevestigd.

Ook willen ze pick-ups gaan ontwikkelen van het formaat Amarok en Ranger. Doordat de bedrijven de ontwikkelingskoste...

January 14, 2019

Bose presenteert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van noise cancelling objecten, namelijk: de noise cancelling auto. Na de succesvolle noise cancelling hoofdtelefoon, wordt deze techniek nu toegepast op auto-interieurs.

De hoeveelheid rust in uw interieur neemt...

January 14, 2019

Een ongelukje in Las Vegas lijkt rechtstreeks uit de toekomst  te komen. Een zelfrijdende Tesla is er tegen een zelfstandige robot gebotst. De robot overleefde de ontmoeting met de auto niet. De romp, de armen en het hoofd waren na de aanrijding onherstelbaar beschadig...

Please reload

Please reload

Please reload

Recent Posts
Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square